Суббота
20.04.2024
08:47
Видео & mp3 Online
Христианское видео, музыка,проповеди, фильмы, передачи, мультфильмы Online
Форма входа
Новини у Twitter
Поиск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзья сайта
  • МЕГА ПОРТАЛ "ЛЮБОВЬ БОЖЬЯ"
  • ЦХВЕУ
  • ц.Сіон
  • ДОМ ХЛЕБА

    Новини

    Главная » 2012 » Март » 23
    17 березня у м. Здолбунові відбулася конференція християнської молоді Здолбунівського району Рівненської області. 
       


     ГУРТ З м.Рівне ц.Свята Трійця — ДУША ВЗЫВАЕТ
       

     Віктор Вознюк — Інформація 

    Віктор Вознюк — Семінар Що має знати кожен до одруження  

     Віктор Вознюк — Запитання і відповіді
     


    ГУРТ З м.Рівне ц.Свята Трійця — Хто я для тебе
       

     Валентин Опря — Хто формує тебе як особистість
       

     На конференції керівники молоді церков ХВЄ звітували про свою роботу. Віктор Вознюк, завідувач відділу освіти ЦХВЄУ, провів семінар на тему: «Що мають знати хлопець і дівчина до шлюбу?» Викладач упевнений, що одруження щодо важливості – друге після спасіння. Він вказав на цілі одруження: 1) благословити чоловіка дружиною, а жінку – чоловіком; 2) продовження роду; 3) збереження людини від розпусти; 4) мати затишок – острівець безпеки... Що ж до мети життя – то це виконати волю Божу. Тому дуже важливо, щоб Господь відкрив, що ми маємо робити протягом свого життя. Просімо про це в Нього. Дуже важливо знати, що хоче від тебе Бог!

       

    Валентин Опря, християнський журналіст-проповідник, розкрив присутнім тему: «Хто формує тебе як особистість?» Він сказав: «Ми, щось висловивши, вважаємо, що це наша думка, – і помиляємося, адже те, хто ми є сьогодні, показує, хто вчора впливав на нас. А впливають на нас батьки, друзі, родина, школа – і все це формує нас як особистість», і закликав молодь, яка вже прийняла Ісуса Христа як Особистого Спасителя, повністю довірити своє життя Богові й дозволити Йому формувати їх як особистість.

     

    Степан Євтушенко, заступник старшого пресвітера церков ХВЄ Рівненської області, промовляв на вірш з Книги Еклезіяста, 12:13: «Бога бійся, і чини Його заповіді, бо належить це кожній людині!»
     

    Молодіжний пастор церков ХВЄ Здолбунівського р-ну Григорій Кібукевич висловив подяку викладачам і закликав молодь навчатися і здобувати мудрість від Бога!
    Просмотров: 2716 | Добавил: tolya | Дата: 23.03.2012 | Комментарии (2)