Вторник
23.04.2024
14:47
Видео & mp3 Online
Христианское видео, музыка,проповеди, фильмы, передачи, мультфильмы Online
Форма входа
Новини у Twitter
Поиск
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзья сайта
  • МЕГА ПОРТАЛ "ЛЮБОВЬ БОЖЬЯ"
  • ЦХВЕУ
  • ц.Сіон
  • ДОМ ХЛЕБА

    Новини

    Главная » 2010 » Июль » 20 » Церква Християн Віри Євангельської - П’ятидесятників.
    02:29
    Церква Християн Віри Євангельської - П’ятидесятників.

    ОЧІКУЄМО

    І. Другий прихід Ісуса Христа та воскресіння мертвих

    Господь наш Ісус Христос прийде на Землю вдруге в силі та славі "...Ісус, що вознісся па небо від вас, прийде так, як бачили ви, як ішов Він на небо" (Дії 1:11), "...І побачать вони Сина Людського, що йтиме на хмарах небесних і з великою потугою й славою" (Мт.24:30), див. також Ів.14:3.

    а) другий прихід Ісуса Христа супроводжуватиметься:

    - воскресінням померлих у Господі: "Сам бо Господь із наказом при голосі Архангела та при Божій сурмі зійде з неба, і перше воскреснуть умерлі в Христі" (1Сол.4:16), див. також 1Кор.15:52,

    - переміною фізичної природи Божих дітей, що залишилися живими: "...а ми перемінимося" (1Кор.15:52),

    - урочистою зустріччю Церкви з Господом: "Потім ми, що живемо й зостались, будемо схоплені разом із ними на хмарах на зустріч Господню на повітрі, і так завсіди будемо з Господом" (1Сол.4:17).

     

    ІІ. Тисячолітнє царство Христове

    Ісус Христос з Церквою прийде на землю, щоб заснувати Своє царство на тисячу років: "Блаженний і святий, хто має частку в першому воскресінні! Над ним друга смерть не матиме влади, але вони будуть священиками Бога й Христа, і царюватимуть з Ним тисячу років" (Об. 20:6):

    а) в час тисячолітнього царства диявол буде зв'язаний на тисячу років: "...І схопив він змія, вужа стародавнього, що диявол він і сатана, і зв'язав його на тисячу років, - та й кинув його до безодні, і замкнув його і печатку над ним поклав..." (Об. 20:1-3);

    б) тисячолітнє царство Христове буде царством миру, правди, богопізнання: "...І мечі свої перекують вони на лемеші, а списи свої на серпи. Не підійме меча народ проти народу, і більше не будуть навчатись війни" (Іс.2:4), див. також Іс.11:6-9, "І станеться поясом клубів Його справедливість, вірність же - поясом стегон Його" (Іс.11:5), "... бо земля буде повна пізнання Господнього так, як море вода покриває" (Іс.11:9), див. також Єр.31:34.

    ІІІ. Загальне воскресіння мертвих та Божий суд 

    Після тисячолітнього царства відбудеться загальне воскресіння мертвих та справедливий Божий суд: "І дало море мертвих, що в ньому, і смерть, і ад дали мертвих, що в них..." (Об.20:11-13), "...всі, хто в гробах, - Його голос почують і повиходять" (Ів.5:28-29), "І я бачив престола великого білого, і Того, Хто на ньому сидів... і суджено мертвих, як написано в книгах, за вчинками їхніми" (Об. 20:11-12):

    а) диявол та всі не спасенні грішники, імена яких не були вписані в книгу життя, будуть вкинуті в озеро вогняне, де вони будуть вічно страждати, що є другою смертю: "А диявол, що зводив їх, був укинений в озеро огняне та сірчане, де звірина й пророк неправдивий. І мучені вони будуть день і ніч на вічні віки. Смерть же та ад були вкинені в озеро огняне. Це друга смерть, - озеро огняне. І хто не знайшовся записаний в книзі життя, той укинений буде в озеро огняне" (Об.20:10,14-15), див. також Мт.25:46, Об. 14:11;

    б) спасенні люди житимуть вічно щасливим життям: "Блаженний і святий, хто має частку в першому воскресінні! Над ними друга смерть не матиме влади..." (Об. 20:6).

    IV. Нове небо і нова земля

    Після загального воскресіння та Божого суду настане нове небо і нова земля: "Але за Його обітницею ми дожидаємо неба нового й нової землі" (2Пет.3:13), див. також Об.21:1, Іс.65:17.

    а) теперішні небо і земля зруйнуються: "З гуркотом небо мине, а стихії розпечені ринуть, а земля та діла, що на ній, погорять" (2.Пет.3:10), див. також Об.20:11.

    б) спасенні люди вічно житимуть з Христом на новому небі та новій землі: "Оце оселя Бога з людьми, і Він житиме з ними! Вони будуть народом Його, і Сам Бог буде з ними, і Бог кожну сльозу з очей їхніх зітре. І не буде вже смерті, ані смутку, ані крику, ані болю вже не буде, бо перше минулося!" (Об. 21:3-4). АМІНЬ 

    Просмотров: 667 | Добавил: cce_mizoch | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: